HOLOGIC SUPERSONIC MACH 30

Aixplorer MACH 30

Bevezetjük a SuperSonic Imagine vállalat – Aixplorer MACH termékcsakád Ultrahang Diagnosztikai Platformját, melynek ereje az új generációs UltraFast™ Imaging képalkotó rendszer és az intuitív SonicPad® kezelőfelület sikeres kombinációjában rejlik.

Aixplorer MACH 30

AZ ÚJ ULTRAFAST INTELIGENCIA

INTELIGENCIA A TERVEZÉSBEN

Az Aixplorer MACH 30 platform a szakmai felhasználók 10 évnyi klinikai vizsgálatainak, a számtalan analízisek sorozatának és a munkafolyamatok összehasonlításának eredménye, azaz:

 • UltraFast™ Platform – új Generációs Ultrahang Technológia
 • Egyedülálló ergonomikus és hatékony munkafolyamat
 • Innovatív és Inteligens képalkotó modalitások

IINTELIGENCIA A FEJLESZTÉSBEN

Az Aixplorer MACH 30 az első premium ultrahang berendezés amely az új generácios platforma épült. Vele együtt bővül az új generációs kompatibilis viszgálófejek családja is, amely a dignosztikai lehetőségeket bővíti. Az összes klinikai eredményesség lehetősége amire Ön valaha is vágyott és szüksége van, az benne van , támogatva az Ön napi munkamenetét, választ adva a mindnekori szakmai követelményeknek.

Aixplorer MACH 30

MEGALKOTTÁK, HOGY AZ ÚJ STANDARD LEGYEN

A formatervezés egy nemzetközileg elismert ipariművészeti design iroda közreműködésével készült, melynek eredményeként az Aixplorer MACH 30 platform olyan korszakalkotó megoldásokat sorakoztat fel, amelyek komoly áttörést jelentenek az innovatív munkafolyamat és a magasszintű diagnosztikai megbízhatóság elérésében.

A SuperSonic Imagine bevezeti , a teljesen új interfészbe beágyazott SonicPad® technológiát, szakítva a konvencionalizmussal, az eredményes munkafolyamat és a használhatóság javítására.

INTUITÍV

 • Egszerűsített kezelői felület
 • Bizonyított kezelői tapasztalat
 • Kumulatív mozgássor memórizálás

KEZELÉSI KOMFORT

 • Izomfáradás csökkenése
 • Személyre szabott kezelőfelület
 • Valósidejű utmutatói segítség a képernyőn

PÁCIENSRE FIGYELÉS

 • Képalkotásra fokuszálni, nem a kezelésre
 • Vizsgálati idő lerövidítése
 • Alkalmazás specifikus kezelés


28 NEMZETKÖZI SZABADALOM

A SuperSonic Imagine SA. mint gyártó vállalat 28 nemzetközi szabadalommal és több újítással rendelkezik az említett képalkotó technológiában, amelyek a cég kizárólagos tulajdonában és használatában vannak.

INNOVÁCIÓ KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Felhasználva a SuperSonic Imagine saját tulajdonú software felépítés egyedülálló erőfölényét, az Aixplorer MACH 30 bevezeti az új generációs UltraFast™ képalkotást. Lehetővé tesz egy új generációs minőségi képalkotás és innovatív megjelenítési módok felhasználását. A SuperSonic Imagine által szabadalmaztatott ShearWave® PLUS – amely az új generációja a már ismert ShearWave® Elasztográfiának – teljesítményével új távlatokat nyít az ultrahang technikában.

B-MÓD
Új határok felállítása a konvencionális ultrahangozásban
Generációváltás a B-Mode penetrációban
Generációváltás a szöveti kontraszt (tissuecontrast) és a térbeli felfontás ( spatialresolution) folyamatokban
Generációváltás a Color érzékenység és aképkocka megjelenítési sebesség ( framerate) területén

SHEARWAVE® PLUS
Legyél lépéselőnyben az egyedi SuperSonic Imagine ShearWave® PLUS technológiájával.
Szélesebb ShearWave® PLUS vizsgáló box
Sokkszorosított SWE PLUS frame rate
Felgyorsított ShearWave® PLUS boxkitöltési folyamat
ShearWave® PLUS Elastographyhasználatával

Aixplorer MACH 30

INNOVÁCIÓ ÉS KLINIKAI ÉRTÉK

Az elmúlt 10 évben a SuperSonic Imagine folytatta a klinikai értékek bővítését és közzétételét, átváltva a saját technológiai fejlesztéseit klinikai értékké. Az Aixplorer MACH 30 felépítése révén alkalmazza, segíti és támogatja a jövő technikai vívmányait és klinikai kutatásait, folytattva a klinikai értékek hozzáadását a meglévő és az újabb területekre. A SuperSonic Imagine világszerte partnere volt az ilyen megnyilvánulásoknak, bizonyítva a saját fejlesztésű ShearWave® PLUS Elastográfia eredményességét megannyi területen.

AZ ERŐ A KEZEDBEN VAN

KIBŐVÍTETT VIZSGÁLÓFEJ CSALÁD

Aixplorer MACH 30

Az Aixplorer MACH 30 bevezeti az ÚJ vizsgálófej cslád tagjait és kibővíti portfólioját egy magas frekveciás single crystal C9-2X vizsgálófejjel. A két egyedülálló UltraFast™ és single crystal technológia kombináció révén, a vizsgálófejek minősége új szintre emelkedett. Az új generációs tüske nélküli kialakítás és az új ergonomikus ház tervezésének köszönhetően, ezek a vizsgálófejek bármely felhasználó kezében kiállják a próbát.

TÖBB SZÁZ SUPERSONIC IMAGINE BERENDEZÉS MŰKÖDIK VILÁGSZERTE ÉS 83 ORSZÁGBAN VANNAK KÉPVISELŐINK

Aixplorer MACH 30

Bővebb infórmációért letöltheti az alábbi kiadványokat, illetve írásban és telefonon szívesen állunk rendelkezésére.

Aixplorer MACH 30

Aixplorer MACH 30