Rólunk

Tisztelt  Látogató !                           

Barta Árpád
Barta Árpád

Az orvosi ultrahangos képalkotó berendezések, beszerzésével kapcsolatos próbálkozásaik sikeres kiegészítéseként, szeretném megköszönni eddigi vagy ez utáni tisztes érdeklődését cégünk termékei iránt.

Cégünk, 1997-ben kezdte kereskedelmi tevékenységét a humán illetve állatgyógyászati , ÚJ, demo és CSH-GUT® kivitelű orvosi ultrahangos berendezések forgalmazása piacán.

Termékeink nagy részét, már abban az időben is a nagyon megbízható ALOKA (Made in Japan),  ultrahangos képalkotó diagnosztikai berendezések képezték.

A következő fontos változás 2011-ben következett be , amikor a japán HITACHI MEDICAL Corporation megszerezte az ALOKA Co.Ltd. teljes mértékű tulajdonrészét. Ezáltal cégünk – a Biomed Electronic Kft.- mint az Aloka Holding Europe AG ultrahangos termékek magyarországi kizárólagos forgalmazói képviseletének jogcíme megszűnt.

Mindezek ellenére öröműnkre szolgál, hogy cégünk továbbra is az HITACHI-ALOKA termékek magyarországi ügynők-értékesítési rendszerét erősíti, azzal a megjegyzéssel, hogy mindezek mellet ÚJ , kiváló nevekkel rendelkező piac résztvevő cég :  SuperSonic Imagine SA ( France ) illetve Shantou Institute of Ultrasonic Instruments Co LTD  (China) ultrahangos képalkotó diagnosztikai márkatermékeinek ( AIXPLORER, APOGEE, stb…) értékesítését is felvállaltuk.

Termékek és megoldások széles skálájával állunk rendelkezésre, a klinikai felhasználhatóság bármely resztvevője részére: a magán praxistól kezdve, a kis és nagy kórházi részlegeken keresztül az orvosi tudományi egyetemekig vagy a kutató intézetek számára. Az általunk forgalmazott ultrahang berendezések mindenfajta különleges igény kielégítésére is kínál megoldásokat. A teljes portfolió magába foglalja az általános ultrahangos képalkotást, hasi, szülészeti/gyerekgyógyászati (OB/GYN), kardiológiai és érrendszeri, valamint sebészeti és gasztrovideóskópos diagnózis felállítására használt , idevonatkozó mérési programokkal kiegészített berendezéseket is.

Változatlanok maradtak az eddigi postai,mobil és internetes elérhetőségeink és nem utolsó sorban az általunk megajánlott és forgalmazott egyéb ultrahangos és orvos diagnosztikai termékek kiváló minősége és megbízhatósága, valamint az idevonatkozó szolgáltatásaink magas színvonala.

Várjuk megtisztelő érdeklődését,

    
        Barta Árpád
        ügyvezető